Lever stadig

Den er stadig i live, min gamle 1963 Mercury. Men den står stille i perioder. Nogle gange i længere perioder end andre. Men nu sker der endelig lidt igen.

Taget blev jo for nogle måneder tilbage lakeret sølv, med en masse flake tilsat. Altså en voldsom grov metallic. Men legen stopper ikke her…. LANGT FRA !! Det kan bliver vildere endnu, og det skal det blive !

orange
Her er bilen lige afleveret hos den custom autolakerer som skal lave taget færdigt. Men sider og klapper skal også ha’ en tur med sprøjten, så inden at den matslibes, blev disse billeder taget, hvor man rigtig kan se candylakken i sollyset.

orange2
Det får en rigtig flot effekt i solen.

orange3
Matslebet….. Pludselig ser den ikke så fin ud – Men det skal nok blive godt igen.

orange4

orange5
Så er den ved at være klar til at arbejde på. Nu bliver det rigtig spændende !

lace2
Et gammelt customtrick er at lave “Lace” – Det gøres ved at lægge et stykke gardinstof henover basefarven, og så sprøjte en kontrastfarve forsigtigt henover. Noget man ikke ser så meget af mere, men jeg vil forsøge at genoplive den trend !

lace1
C-stolpen har fået lidt “Graphics” – Kun et tyndt lag grøn candy er påført, så det grove sølvmetallic stadig kan skimtes igennem, Og så lige lidt sorte skygger, for at gøre det rigtig lækkert… Men som sagt før, så stopper vi ikke her. Det bliver MEGET vildere…..

Stay tuned !

Skriv et svar