Ferrari Celebrities

Forskellige kendte personer har ejet en Ferrari 308 siden den kom frem i 1975. Vi ser lige på et par stykker af dem her

Mest kendt er nok Tom Selleck som kørte rundt og opklarede forbrydelser på Hawaii i sin røde Ferrari 308 GTS i serien Magnum P.I.
Serien kørte på CBS fra 1980-88 og det blev til hele 162 episoder !

Magnum som vi kender ham, iført en Hawaii skjorte og sin 308 GTS

Carlos Alberto Reutemann ved sin Ferrari 308 GTS

Carlos A. Reutemann. Argentinsk F1 kører fra 1972-82 med 12 G.P. sejre og 6 pole positions i sin karriere hvor han bl.a. kørte for Brabham, Ferrari og Williams.

Christie Lee Brinkley og den 308 GTSi hun kørte i, i filmen “Fars fede Ferie”

Christie Lee Brinkley – Fotomodel og har været på forsiden af Sports Illustrated flere gange og er endda optaget i “Sports Illustrated Hall of Fame”. Lidt af en præstation.

Hun er dog også kendt som “Pigen i den røde Ferrari” i filmen “Fars fede ferie” med Chevy Chase fra 1983.

Screenshot fra Fars Fede Ferie hvor hun overhaler Chevy Chase

Clint Eastwood – En af mine yndlings Hollywood skuespillere og sin flotte røde 308 GTB

Manden her behøver egentlig ingen introduktion – Ham burde alle kende. Men kan da hurtigt fortælle at “Clinten” er født i 1930, har vundet 5 Oscar priser og instrueret over 35 spillefilm. Hans største rolle er naturligvis som den hårdkogte betjent “Harry Callaham” eller Dirty Harry som filmene også hed. Og hvis ikke Dirty Harry skulle køre Ferrari, hvem skule så ?

Clint Eastwood bliver om muligt endnu mere rå at se på i en rød Ferrari

Cozy Powell – Engelsk trommeslager

Cozy Powell var en kendt trommeslager som bl.a. har spillet sammen med Whitesnake, Black Sabbath, Jeff Beck og Gary Moore

David Hasselhoff – Mr. Baywatch….. I gang med at bade sin flotte 308 GTS Quattrovalvole

David Hasselhoff er nok bedst kendt for sine rolle som Michael Knight i serien Knight Rider hvor han fra 1982 og en del år frem kørte i sin sorte Trans Am K.I.T..T og bekæmpede kriminalitet. I1989 kom serien Baywatch og gjorde ham til en endnu større stjerne.

 

Didier Pironi – Frank racerkører

Didier Pironi, en fransk racerkører med 72 Formel 1 løb bag sig. Han kørte for Ferrari i 1981-82.

James May – AKA Captain Slow

James May – Kendt som vært i Top Gear. Han har dog for nyligt solgt denne Ferrari 308 GTB, da han ikke er pjattet med ældre biler.

Yngwie Johann Malmsteen – Svensk guitarist

Kate Bush

Kate Bush – Britisk musiker, sanger, sangskriver og pladeproducer. Hendes særprægede musikalske stil og unikke vokalarbejde har gjort hende til en af Storbritanniens mest succesrige kvindelige solokunstnere i de seneste mere end 40 år.

Miles Davis

Miles Davis – var en amerikansk jazzmusiker og komponist. Hans primære instrument var trompet, men han spillede også keyboard og var en indflydelsesrig bandleader.

Miles Davis

Paul Daniels – Engelsk tryllekunstner og magiker

Paul Daniels var nok en af de største tryllekunstnere i 1980’erne og havde sin eget show på BBC fra 1978-94

Paul Newman

Paul Newman – Amerikansk skuespiller og instruktør men også meget interesseret i racerbiler. Han blev interesseret i sporten under optagelserne til filmen Winning i 1968. Hans første professionelle deltagelse i et racerløb var i 1972. I 1979 deltog Newman med en Porsche 935 i 24-timersløbet i Le Mans, hvor han blev nummer to.
I 1983 var han med til at stifte af Newman/Haas Racing. I både 2004, 2005 og 2006 vandt teamets førstekører, Sebastien Bourdais, mesterskabet Champ Car World Series.

Newman er den ældste racerkører som har vundet et større løb, 24-timersløbet i Daytona i 1995, som 70-årig.

Niki Lauda i fuld fart i sin 1975 308 GTB

Sidst, men ikke mindst. Manden som efter sigende har haft en finger med i spillet under udviklingen af Ferrari 308 – Mr. Niki Lauda !