Kid Rock Promotion Tour 2002

Gennem tiden har jeg haft mange sjove oplevelser med mine biler. Der har været kørt med kendte, knap så kendte og bare sjove mennesker generelt.

Min lyserøde 1959 Buick var speciel populær, og med den har der været kørt mange ture.

I 2002 blev jeg kontaktet af Danmarks Radio om jeg kunne hjælpe dem med at køre for dem i et par dage. Årsagen var at der skulle promoveres for den Amerikanske stjerne, Kid rock.

Kid Rock er en stor stjerne i USA, men ikke ret mange kendeteham her i Danmark. Så hans plade selskab, Warner Brothers, besluttede sig for at gøre noget ved det lille problem. Så de hyrede nogle modeller, og en bil som kunne vække lidt opmærksomhed, hvor end de var. Som du måske ved så var Kid Rock i 2002 kæreste med Pamela Anderson. Så naturligvis skulle modellerne helst ligne hende lidt. Og det gjorde de da også på mange punkter…. I 2 hele dage kørte vi Danmark tyndt, med en sendevogn fra DR som følgebil. Alt blev sendt direkte i programmet “Katapult” og med os havde vi da også den berømte Kanonkonge fra samme program. Han skulle lede en konkurrence, hvor man kunne vinde en tur til Detroit i USA, for at opleve Kid Rock på scenen.

001
Langt blondt hår, og store…eeeehhmmm, blå øjne – Jo der var lidt Pamela over dem !

002

DCP_0002

003
Vi kørte rundt til en del større byer i Jylland

Efter at vi sluttede af på torvet i Aarhus, gik turen videre til DR’s studie i byen. Her skulle vi direkte i fjernsynet i musik-programmet “Boogie”

DCP_0003

Senere kørte vi mod mod Fyn og stoppede i Odense, hvor vi også startede ud fra dagen efter. Sluttede af på Torvet i Roskilde

009
Pigerne delte cd’er ud til folk som deltog i konkurrencen

1

2
Kanonkongen med cowboyhat – Han skulle jo ligne Kid Kock lidt  😉

6
Der læses lidt på manuskriptet

13
Sendevognen fik en fin Kid Rock plakat monteret

004
Pressefotografer fra de lokale aviser og blade kom også forbi

8
Kanonkongen i højt humør

005
Her i Odense på anden dagen. Desværre var det blevet lidt koldere, så pigerne måtte beholde deres jakker på.

Dagen sluttede af i Roskilde, midt på Torvet, hvor vinderen af dem som havde ringet ind under udsendelsen begge dage.

2 dage med Kanonkongen, søde piger og en masse aktivitet var slut. Det skulle blive godt at komme hjem og holde weekend.

 

Skriv et svar