Carnut går tilbage i tiden – Del 32

1970 Mercury copcar, 1964 Buick Electra 225, 1965 Buick Electra 225 og en 1967 Oldsmobile i garagen – Det er mindst 2 for meget !!!!! Så jeg måtte i gang med at skrive salgsannoncer… Og gerne hurtigt !

Heldigvis var tiden en helt anden, hvad angår salg af amerikanerbiler i 2007. Så meget hurtigt stod der kun en Mercury tilbage. Og ganske heldigt, for jeg havde fundet mig endnu en kæmpe flyder. Jeg havde fået smag for de store Buick’er, og havde støvet en 1967 Buick Electra 225 convertible op hos en forhandler. En bil som virkelig stod som et suttet bolche.

20Buick67ElectraBlk
Trible Black – Passer perfekt til en vogn som denne her. Man siger at sort slanker, men den ser nu stadig enorm ud. 225″ lang, eller ca. 5.7 meter – Det fås ikke større !

14Buick67ElectraBlk
En af de ting jeg elsker ved disse Buick’er er dette… De baglygter er fantastiske. Og selvfølgelig bliver det endnu federe om natten og de tændes. En 2 meter bred lysrampe. Sikket et design ! Tak Buick…..

40Buick67ElectraBlk
Og her en anden grund til at elske Buick’er. Deres motorer er fabelagtige. Måske ikke dem som yder flest hestekræfter, men moment kan de lave. Jeg er sikker på at Gud også har en Buick motor stående til at få jorden til at rotere. Ikke mindre kan gøre det !
Her har vi første årgang af deres 430 cu.i. motor. En motor som yder 360 HK, hvilket er rigeligt til at flytte den 2 tons tunge bil.

43Buick67ElectraBlk
Og interiør kan de også lave hos Buick i Flint, Michigan. Smukt, stilrent og funktionelt.
Naturligvis har vi 6 vejs el-sæder, el-ruder, el-kaleche og alt andet elektrisk tilbehør standart i en vogn af denne kaliber.

1Buick67ElectraBlkDen her bil er da en præsident værdig ? Men han ville hellere køre Lincoln. Synd for ham, vil jeg påstå !

33Buick67ElectraBlk

59Buick67ElectraBlkBagagerummet er enormt. Rigelig stort til at man f.eks kan ligge dernede mens man fylder olie på motoren til at drive det hydrauliske system til kalechen. Og stadig stort nok til at man ikke kommer i klemme, hvis nu man tænker sig at klappen smækker i. Der ligger man så i mørket, med en oliekande i hånden, og ikke sin mobiltelefon, så man kunne ringe efter hjælp… Ja, det er bare et TÆNKT eksempel. Ikke noget jeg har prøvet i denne vogn… Slet ikke !

Cop_Buick_1
September 2008 – Endnu en af mange containere lander hos min onkels plads, så vi kan få den tømt for lækkerier

Cop_Buick_3
En støvet, beskidt og nusset Buick kan pakkes ud.

Cop_Buick_11
Det kræver lidt rengøring inden den står som på de billeder jeg fik fra forhandleren. Men mon ikke det kan lade sig gøre…??

I containeren stod også en anden vogn. En bil som jeg virkelig tabte mit hjerte til ved første øjekast. Den der med kærlighed ved første blik er helt sikker aktuel hvad den bil angår. Elskede den første gang jeg så den, og gør det stadig. Den kigger vi på i Del 33

Skriv et svar