Carnut går tilbage i tiden – Del 15

Vi bliver lidt ved min 1966 Cadillac Eldorado, da jeg oplevede mange ting med den bil.

En dag sidst i 2003 blev jeg ringet op af en fyr som skulle bruge en sjov bil til en musikvideo med det danske rockband “Stomped”. Og da jeg fik forklaret at det drejede sig om en pige, som skulle sæbe bilen ind, var jeg ikke sen til at sige ja….

Så en kammerat og jeg drog til København for at se hvad der skulle laves. Afsted mod København og i gang med at skyde video.

027_26a

Men først skulle bilen pudses, da de 100 km på motorvejen havde sat sine spor.

022_21a
003_02aMed det klaret kan vi begynde at optage

020_19a
Nummerpladen SKULLE sidde skævt bad de om. Jeg ved ikke hvorfor…. Ingen lægger jo mærke til det alligevel, når modellen, Barbara, sæber bilen ind

babe1
Så skulle der sæbes ind, mens en John Candy lignende fyr skulle se til.

001
Dygtig pige….. Det må du gerne gøre igen

IMG_2515
Nej, enden er ikke nær. Vi er slet ikke færdige !
PS: Men vil du gemme dette billede kan du højreklikke på musen og trykke “Save ASS”

IMG_2518Det hele nærstuderes på monitorene. Ser det godt nok ud ?

IMG_2511
Jooo, produceren er vist tilfreds  🙂

Den færdige video kan ses her. Bilen kommer først omkring 2:48

Andre TV opgaver kom der også med den bil. Danmarks Radio havde fået øjnene op for den specielle blå bil, som kunne hæves, sænkes og skyde flammer. Så de brugte den flere gange. Et par af de tidligere videoerne kan ses i Del 13

Til DM i Børnerap, skulle der laves en reklame til TV, og her måtte jeg og Cadillac også træde til.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Optagelserne blev lavet på en sidegave ved den gamle TV By. Nummerpladen skulle lige skiftes ud med den originale bagpå, for videoen skulle være “Hardcore” og med unge rappere i bilen. Og så dur en dansk nummerplade jo ikke, hvis det skal se lidt smart og internationalt ud..

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Vi kørte stille og roligt frem og tilbage på den lukkede vej. Men det skulle jo se ud som om at det var pigen som styrede. Det der egentlig skete var at jeg lå på gulvet og styrede brems, speeder OG flamethrowers, mens hun bare holdt kursen lige ud. Virkelig grænseoverskridende !!! Men DR betaler heldigvis godt for sådanne ting….

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Her dukker jeg op efter en af optagelserne…

DANTAX  DIGITAL CAMERA

DANTAX  DIGITAL CAMERA

DANTAX  DIGITAL CAMERA

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Der bliver kastet med håndtegn. MASSER af håndtegn !

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Sådan… Så er den i kassen, og så må der godt pjattes lidt. Pigen bag rattet, som jeg ikke kan huske navnet på, er siden blevet brugt i flere danske tv serier og film.

Den færdige video kan ses her:

Kort efter skulle børneprogrammet “Amigo” også bruge bilen til lids spas. Jeg måtte til TV-Byen igen.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Cadillac’en skulle ind i studiet, og det var ikke nemt af tå den næsten 6 meter lange bil gennem de smalle gange. Men det gik

Og resultatet ? Klik på “PLAY”

Alt dette foregik i 2004. Samme år jeg var i USA første gang, hvor jeg også fik hilst på manden som i 2002 solgte mig min Cadillac. På den tur købte jeg en ældre Ford F250 Pick-Up som stod til salg i Las Vegas til sølle $800. Den kunne jeg ikke lade stå.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Billig var den – Køn var den ikke. Men den var rustfri og kørte fantastisk. Og så var der plads på ladet til alt det grej jeg og rødderne havde fået handlet på vores tur

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Så vi fik Jim, som jeg købte min 1966 Eldorado af, til at hente den i Las Vegas. En tur som vi også deltog i. Her står den så på hans trailer på vej tilbage til Grand Terrace, hvor han boede. En tur på ca. 6 timer.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Læsset af i Jim’s baghave. Nu kunne vi fylde alt vores skrammel i den.

DANTAX  DIGITAL CAMERA

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Og “lidt” havde vi da fået handlet…..

DANTAX  DIGITAL CAMERAEn anden forskærm skulle den også have, da den anden var godt bulet. Det fandt vi på en lokal skrotplads. Nyt indtræk fik den også inden den forlod USA. Noget Jim igen sørgede for, ligesom han havde klaret på min Cadillac.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Et par måneder senere ankommer bil i container til Københavns Frihavn. Det bliver et dejligt gensyn

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Den står præcis som da vi så den sidst.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
I samme container er der en 1970 Corvette til en ven på Bornholm.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Klaus er klar til turen hjem med bilen på trailer efter hans Toyota 4×4. En tur som blev aldeles spændende, da vi grundet al den vægt på ladet af min Pick-Up, gjorde at vi når var væltet, da traileren gik i slinger på vej ned af en bro. En høj tung bil på en trailer er ikke godt…..

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Nylavet fint bænksæde

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Og nu med en bedre forskærm end den som sad på da jeg købte bilen.

Bilen blev solgt kort efter den var kommet hjem, og gjorde at jeg havde fået betalt min tur til USA. Sådan skal det gøres….

Vi ses i Del 16, hvor der skal købes mere ind i USA.

Skriv et svar