Ugen der gik

Projekt Pantera er stadig i fuld sving, selvom der indimellem går lidt tid mellem opdateringerne. Den sidste uges tid har gået med at lave en masse småting, som nok ikke ved første øjekast ses, men stadig ting som skal gøres… Samtidig har jeg brugt lidt tid på min søns Yamaha FS1 knallert, og det har naturligvis taget lidt tid fra mit eget projekt.

IMG_9067
Mine dørlåse har ikke virket, og det er jo ikke fedt at gå fra en ulåst bil i den kaliber. Så det skal laves. Så låsene er pillet ud, og så skal jeg se om jeg kan få lavet en nøgle som passer, eller få låsen kodet om til en af de nøgler jeg allerede har.

IMG_9068

IMG_9076
En masse småting er blevet glasblæst. Som f.eks. disse motorophæng

IMG_9077
Og er så blevet lakeret med noget speciel maling til aluminium

IMG_9091
Benzintanken er kommet tilbage på sin plads efter en god rensning indvendig og lakeret med KBS Coatings udvendig

IMG_9093
Lidt støvet, men det ser bestemt bedre ud end det gjorde for 3 måneder siden.

IMG_9094
ZF gearkassen har også fået en tur. Først med hedvandsrenseren og dernæst med maling. Ligner jo nærmest en ny igen. Olien bliver selvfølgelig også skiftet.

 

Skriv et svar