Toldsyn af Pantera’en

4 dage efter at min DeTomaso blev sat af i min indkørsel er det nu tid til at få den synet. Har været bilen igennem med bremser, lys etc. inden syn, så jeg er sikker på at der ikke er noget galt.

IMG_4316
De bagerste bremser skulle lige efterses. Da den i 1999 kom til Californien fra Hawaii, fik den komplet nye bremser, lejer, kølesystem etc. – Men den har aldrig kørt med det, da den aldrig er blevet indfregistreret i Californien. Og nye dele som ikke har været brugt så længe skal lige efterses. Håndbremsen havde det med at blive hængende, så lige dele WD40 og massage skulle det til.

IMG_4320
Højt til vejrs, så det er lettere at komme til Og nå nu den alligevel stod med røven i vejret fik jeg lige ordnet de aldrende ANSA potter. Lidt sort maling gjorde underværker !

IMG_4319
Helt nye skiver og calibere. Der skulle være mange kilometer tilbage i dem.
De nye justerbare “coilovers” i aluminium ser også fint ud.

IMG_4321

IMG_4323

IMG_4322
Røde sidemarkeringslygter er “no go” her i DK, så de blændes af med lidt tape.

IMG_4328
Mirror, mirror on the wa… Floor !

IMG_4326
Der monteret midlertidige sideblink. De “falder” nok af når den har klaret synet.

IMG_4327
Kønt er det jo ikke, men loven siger at de skal være der. Så det retter jeg ind efter. Ihvertfald et øjeblik…

CAM00306
Så blev det tid til at få toldsynet den. Første step på vejen er bremsestanden, som her nærmes med største forsigtighed.

CAM00308
Den bremser snorlige – Men med nye bremser er det ikke den store overraskelse.

CAM00311
Så er det bremserne bag som skal stå deres prøve. Også de bremser helt perfekt !

CAM00313
Efter at bremsetresten er bestået, og køreturen rundt om hallen er overstået, er det tid til at den skal ses efter på liften.

CAM00314
Det var præcis frihøjde nok til at den kunne glide op på liften.

CAM00315
Efter bare 5-10 minutter her er resultatet klar. Synet med kun en enkelt anmærkning. Det gule positionslys må naturligvis ikke være den farve. Noget jeg selvfølgelig vidste, men havde kalkuleret med det. Så hvis det bare var eneste anmærkning, er det en “Betinget Godkendt” – Og det er fint nok. Nægter at montere små grimme hvide lygter foran.

Så 26. februar blev dagen hvor den klarede synet. Nu er det op til SKAT hvornår de har beregnet afgiften på bilen, så jeg kan få nummerplader på. Og til den tid et det forhåbentlig blevet lidt lunere i vejret ?

Skriv et svar