Carnut går tilbage i tiden – Del 20

Foråret 2006:

Min 1965 Thunderbird som jeg var i gang med at transformere om til en custombil, blev solgt mens jeg var i USA i Påsken. Corvetten var blevet solgt lige inden jeg tog afsted, så garagen hjemme i DK var nu helt tom. Perfekt, når nu man er på ferie i det store land vest på, hvor der er, åh så mange fede biler til salg alle steder. Så internettet blev på pløjet igennem på kryds og tværs om aftenen, mens vi talte om dagens bedrifter over en kold Coors.

Jeg var jo stadig under behandling af den farlige “Corvette-titis”, men ikke helt kureret endnu. Så annoncer med Corvetter af den tidlige C3 model, blev kigget ekstra godt igennem. Faldt over en 1970 model – Endda en Convertible. Det var måske en god afløser for min Le Mans blå 1968 Coupé ?

Bilen stod i San Francisco, og der var vi lige kommet igennem, og var nu på vej til Las Vegas for at deltage i det store Rock’a’Billy arrangement der. Så vi havde ikke tid til at vende tilbage til S.F. for at se på bil. Så jeg fik min gode ven, Jim, til at køre til “The Bay Area” igen for at se på en Corvette til mig.

Jeg havde allerede modtaget en masse billeder fra sælgeren, så jeg var rimelig sikker på at den skulle handles – Med mindre at Jim fandt noget helt galt med bilen.

1970corvette_3
Bilen havde endda en fin Hardtop også. Men naturligvis også en “rigtig” blød kaleche.

1970corvette_22
Og de vacuum styrede klaplygter virkede. En ting som tit ikke virker på disse modeller.

1970corvette_10
Topløs er den (som så meget andet) MEGET frækkere !!

1970corvette_15

1970corvette_9

1970corvette_16

1970corvette_20
Eneste fejl min makker fandt var at kalechen ikke var for god, og det samme gjaldt udstødningssystemet. Men det var småting, og sælger blev handlet på plads, betalt og afleverede registreringsattest og nøgler. Jeg var Corvette ejer igen.

1970corvette_1

Så imens at vi hyggede os til Rock’n’Roll Weekend i Vegas, arbejde Jim med det han elsker: Biler… En ren Win-Win situation…..

DSC00351
Som det ses er der ret hyggeligt i Vegas – Men mine tanker var også lidt hos min nye Corvette. Så frem til at se den senere på vores tur, hvor vi skulle forbi Jim og hygge med ham i et par dage. Vi skulle også forbi Jim af en anden grund. Han havde fundet en billig, men fin Ford Pick-Up til mig lige i nærheden af hvor han boede. Så den skulle jeg også lige se nærmere på.

DANTAX  DIGITAL CAMERA

Efter vores visit i Las Vegas, tog vi turen ned gennem Arizona. Arizona er en af de rigtig varme og tørre stater. Et dejligt sted at finde gode rustfrie biler. Og vi fandt to af slagsen som vi handlede. Først en 1974 Chevrolet pick-up og dernæst en 1963 Chevrolet C10 pick-up. Så Jim måtte i gang igen. Vi kunne jo ikke “spilde” vores ferie på at transporterer dem tilbage til Californien, så det nemmeste var at ringe til Jim, og bede ham “rydde op” efter os    😉

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Her er vi landet hos sælgeren af den store Chevy Truck, som Jørgen havde forelsker sig i. Vores ellers store Buick som holder bagved, ser pludselig lille ud….

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Pris og stand stemte fint overens, så den måtte til Danmark.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Næste fund i Scottsdale, Arizona, var denne fede 1963 Chevy C10. Den er da Bad-Ass !!

DANTAX  DIGITAL CAMERA

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Meget frisk smallblock V8 under klappen, og en automatgearkasse i røven. Ikke tosset i en lille fræk truck. Så her var heller ingen tvivl ! Det var bare at få Jim afsted til Arizona !

EE3A8CE1
Så et par dage efter lander Jim i Arizona, og læsser vores køb.

2F13CD6E
Og så er det bare afsted mod Californien igen. Vi kommer jo forbi til kaffe om et par dage.

Efter nogle dage var vi fremme, og jeg kunne se hvad Jim havde handlet på mine vegne. De to fra Arizona havde vi jo set.
Og jeg blev ikke skuffet. Det var en flot vogn som stod i solskinnet og ventede på sin nye ejer.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Det syn her kan da få enhver drengerøv til at smile, huh’ ?

DSC00855
Vi mødte samtidig med en større gruppe svenskere, som også var på kombineret ferie og bilkiggeri. De havde handlet nogle stykker. Bl.a. denne 1957 Chevrolet som står på Jim’s trailer. De har nok gjort en god handel lige for næsen af mig, siden jeg er ved at bokse med en af dem   😉

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Og har man gjort en god handel, skal det fejres. Så vi tager på vores yndlings restaurant, hvor den står på pizza og “Amber Bock” øl i kander…. MANGE kander !
Mine rejsekammerater, Jørgen og Rico forrest i billedet, og Min makker, Jim, i den hvide t-shirt bagerst til højre.

Dagen efter skulle jeg ud og se på den Ford som Jim havde i tankerne til mig. Så da vi var klar til at køre bil, kørte vi de 20-30 km ud til sælgeren. Bilen var i rigtig fin stand til prisen, så den blev handlet og kørt hjem til Jim, hvor den så kunne stå sammen med Corvetten og vente på at blive transporteret til shippingfirmaet, når vores tur var slut. For nu hvor vi havde et helt lad til rådighed, skulle der handles dele !

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Ser da ikke tosset ud, hva’ ? Og ikke bare så den godt ud, den kørte også fantastisk.

DANTAX  DIGITAL CAMERA

DANTAX  DIGITAL CAMERA

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Et par “Tool bokse” og nogle dæk blev handlet, nu vi have pladsen til det. Vi var jo pludselig ejere af 4 biler, som stod hos Jim. Så pladsen til tøj, sko og reservedele var pludselig intet problem. Hvor andre er begrænset af deres kufferter som max. må veje 23kg. havde vi pludselig helt andre muligheder. Vi havde to 40 fods containere at fylde varer i… Yipeeeeeee !!

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Alle vores og svenskernes køb bliver betragtet. Jim’s baghave var nu fuld af gamle biler, som skulle sendes over søen.

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Og DET skal fejres….. Det gøres bedst på byens “Outback Steakhouse”

DANTAX  DIGITAL CAMERA
Skål !

Vi ses i afsnit 21 hvor vi pakker gaver ud fra USA.

Skriv et svar