Carnut går tilbage i tiden – Del 34

12. september 2008 var som nævnt i Del 33 en skælsættende dato. Jeg fik min 1971 Plymouth Copcar til Danmark, og det skulle blive bilen som jeg har været ejer af i længst tid, overhovedet ! Og ja… Den står her stadig. Har faktisk lige klappet den her til morgen !

 

Cop_Buick_1_resize_resize
Containeren med min copcar er landet, og nu kan man næsten ikke vente mere !

Cop_Buick_3_resize_resize
Men først skal en “ligegyldig” 1967 Buick Electra hives ud af kassen. Den kan der læses om i Del 32 – Og se lige de speciellavede ramper i aluminium med mine initialer stanset ud i pladen. Cool, huh’ ?

Cop_Buick_6_resize_resize
Og så er vi endelig fremme ved guldet. Den flotteste spejlblanke sorte lak jeg nogensinde har set.

Cop_Buick_7_resize_resize
Stopperne skåret, og ude af containeren. Batteriet tilsluttes, olie og vand checkes, og så skal den startes op.

Cop_Buick_8_resize_resize

Cop_Buick_12_resize_resize
Michael er hurtig inde bag rattet – Og han ser ud som om det passer ham fint. Man kan simpelthen ikke holde smilet tilbage i den vogn. That’s a fact !

Men at få en bil hjem så sent på året er ikke så fedt. Inden længe sætter frost og sne jo ind, så den blev stort set kørt direkte fra containeren, gennem synshallen og hjem i garagen for at stå og vente til foråret. Kun ganske få ture på prøveplader blev det til.

HPIM2581_resize
Her på en køretur til Korsør Rev, 7 dage efter jeg fik den hjem

HPIM2592

HPIM2589
Walnut Creek ligger lige øst for San Francisco, så den har nok før været i nærheden af nogle af broerne omkring San Francisco. Men nu er det altså Storebæltsbroen den skal leve i nærheden af.

Her lidt indscannet info omkring 1971 Plymouth Police Package Cars, eller Pursuit, som de kalder dem i den originale brochure jeg har med til bilen.
Bemærk i beskrivelsen hvor mange “Heavy Duty” ting der er i bilen. De mest underlige ting er forstærket. Ting som affjedring, bremser, køler, gearkasse, fælge etc. er nok meget indlysende at det er specielt i en politibil. Men ting som forstærket tag, bremselyskontakt etc. etc. er også specielt på disse biler !!!

1971ply02_resize

1971ply03_resize

1971Ply10_resize

1971Ply11_resize

1971Ply12_resize

Men nu var der igen 2 Politi biler på matriklen, som der havde været før. Min 1970 Mercury Monterey (Del 29)  stod her jo stadig, så den måtte bort. Den fandt en ny ejer i Jylland, som i øvrigt stadig ejer vognen. Men inden der skulle siges farvel til den, skulle der lige tages et familiebillede.

HPIM1191_resize

En bil jeg også holdt meget af, men når bilerne er af den størrelse, havde jeg på det tidspunkt ikke plads til flere i garagen. Så den måtte kysses farvel… Desværre !

Men jeg bliver aldrig klogere, må jeg erfare….. Så allerede på min tur til USA en måned efter i oktober, havde jeg glemt alt om pladsproblemer. Det ser vi på i Del 35, hvor vi også kigger lidt på hvad min 1971 Plymouth har været med i af forskellige ting og sager. Og den har prøvet meget !

Stay Tuned !

 

Skriv et svar