Forår i luften

Datoen 15. marts, har stor betydning for os bil entusiaster. Her må vi nemlig iflg. vores forsikringer pakke vores biler ud af vintertøjet, og atter bruge dem til det de er beregnet til – At køre i ! Det bliver fantastisk at komme på gaden igen. Trods at jeg har tyvstartet lidt, da jeg har været til syn med 2 USA biler de sidste uger, så glæder jeg mig vildt til at komme ud igen. Møde andre ligesindede, og starte planlægningen af sommers arrangementer med vennerne.


De sædvanlige ture til stranden for at spise is, er en dejlig tilbagevendende begivenhed.

Ture som disse, hvor jeg er til vejfest og deler is ud til børn og barnlige sjæle er jo også en dejlig oplevelse

 Fremvisning for skolebørn er også en del af sommerens opgaver. Altid en fornøjelse med sådanne “opgaver”.

Men når man ser træfkalenderen for 2012, bliver der travlt. Så der bliver masser af billeder her på siden fra div. træf, shows etc. – Det først jeg med stor sikkerhed tager til er det årlige Custom Show i Sverige. Det falder som altid i påsken, og plejer at være en fed oplevelse ! Stay Tuned….

Skriv et svar