Knallert Feber – Del 7

The Final:

Endelig……. 6 måneders arbejde med min 1979 Yamaha FS1 DX John Player Special Edition er overstået. Og med et, syntes jeg selv, fornuftigt resultat.

Nu har det jo ikke taget 6 måneders intens arbejde, da jeg har rodet med en masse andre projekter sideløbende, men der er lagt mange timer i den. Tag ikke fejl af det !!

Og så alligevel er den ikke helt færdig. Den oplagte udstødning jeg har liggende til den, er jo stadig ikke monteret, da jeg mangler et par beslag til den. Men den kommer. Og så laver jeg en flot fotoserie af knallerten, som naturligvis kommer i den sidste del af denne historie.

Jeg er godt tilfreds med resultatet  ;-)

Jeg er godt tilfreds med resultatet 😉

Men mine historier om gamle Yamaha knallerter stopper bestem ikke, bare fordi jeg nu er færdig med min JPS Edition – For jeg er kommet til at handle en Yamaha til….
Så faktisk starter det hele forfra. Nu skal jeg bare i tænkeboks for at finde ud af hvad stil den skal bygges i. Man kunne gå original vejen, men det ligger ikke lige til mig. Jeg sætter helst lidt personligt præg på mine byggerier. Så vi må se hvad det ender med.

Men lad os se hvad vi har at starte med. Igen en knallert bygget på et 2-gear stel, men det kan jo fikses. Og det er det allerede, da jeg har handlet en fint 1976 K1 stel, som jeg starter ud med.

20150417_094809_resize 20150417_094841_resize 20150417_094853_resize

Åh, det er dejligt at være 16 igen  😉