99,9% ready for shipping

Vi nærmer os med raske skridt en ende for min Pantera’s tilværelse i Californien. Mellem jul og nytår skal den transporteres til Oakland, hvor de hos Aladdin Freight vil pakke den med to andre biler som California Connection har handlet.
De vil blive sendt via Holland til Danmark, for at spare den vanvittige dyre danske told/moms på veteranbiler. Så istedet for at betale 37.5% af fakturaprisen i told/moms, slipper jeg med 6% i Holland. Er EU og deres ENSARTEDE regler ikke fantastiske !!????? Nå, det er en helt anden snak, som jeg ikke skal kede dig med, og jeg skal forsøge ikke at hidse mig selv op mere end højest nødvendigt !!!

Tilbage til min øjesten på USA’s vestkyst.


Nu når stort set alt i kabinen var nyt eller renoveret, var min makker, Steve, ikke helt tilfreds med gummilisterne. De var somånd påne og indtakte, men stadig 41 år gamle.
Så vi flottede os, og kørte til Pantera International Motorsports og købte nye.
Bemærk iøvrigt det flotte blanke sidespejl. Det er også nyt ! En sjov historie omkring spejlene:

Alle DeTomaso Pantera blev leveret i USA helt uden sidespejle. Men spejle skulle der jo på dem, og da de blev handlet via Mercury/Lincoln Dealerships, var de jo nærliggende for forhandleren af bruge spejle som de allerede havde i deres sortiment. Så spejle fra Ford Mustang 1967/68 blev monteret. Så disse spejle er bestilt fra Virginia Classic Mustang til sølle $80 for et sæt !! Hvem sagde dele til en Italiensk GT bil er dyre ????  😉


Når resten er så fint, skal de sidste detaljer naturligvis også være iorden !!


Det nye rat gør en kæmpe forskel. Nu er kabinen blevet HELT som jeg ville have den.
James Meduza og WilkWorx har gjort et fantastisk stykke arbejde her !


Nye håndtag til at åbne døren indefra er også sat på, de de gamle var knækket og forsøgt laves med glasfiber !!! Det er et kendt problem at de knækker, da det er en dårlig støbning allerede fra fabrikken. Men de nye skulle være bedre… Vi må se !!


Syntes de dørsider er blevet overordenlig vellykket !

Farven og de blanke fælge passer PERFEKT sammen. Undervognen er nu igen skruet helt i top, for at lette arbejdet for dem som skal transportere den. Den kommer ned hvor den hører til når den lander i min garage til februar.


Det eneste som mangler at blive monteret er nummerpladeholderen, som stadig ligger hos maleren….