USA Roadtrip 2012

 

Dagen igår.....
Jo, vi var jo indlogeret på Hotel Sheraton i NYC, og skulle derfra videre til vores destination, L.A. - Så afgang fra vores fine hotel og til JFK lufthavnen.
Derinde blev vi i skranken mødt af en kvinde som sagde at vi havde et problem. YEAH - Tell me about it !!!!!
British Airways havde ikke booket os ind på det fly, de lovede os igår. Og ny billet havde vi ikke fået, for det sagde de at det blev automatisk klaret når vi meldte vores ankomst.

 FUCK !!!!!!!!!!!!!!!

Men efter en halv times eder og forbandelser hældt ud over den stakkels kvinde i skranken, lykkedes det. Vi fik vores Boarding Passes.
 Dog ikke med plads ved siden af hinanden, men det blev ved hjælp af søde passagerer løst i flyveren.
Og ang. flyvere.... HVORFOR er det at flyselskaber mener at den rette temperatur for rejsende mennesker, er samme temperatur som en Tuborg bedst opbevares i ?????

Turen til L.A. gik ellers smertefrit. Så nu var det bare at få nøglerne udlev. til bilen og komme til Hollywood og nå det af den 10-4 Parade vi kunne nå.
 Vi kom 10 min. før at bilerne kom tilbage til stationen, så det var perfekt. Bedre havde det dog været hvis vi var kommet 30 min. før, for så havde vi fået en sideplads i Marks '68 Plymouth.

Men vi fik stadig set de fine vogne og hilst på et par folk. Og ikke mindst fik vi KAGE !

Efter besøget der, skulle i til Woodland, lidt nord for L.A. og se på en 1963 Cadillac til Niels Arne.
Den var dog solgt, så vi kørte hurtigt videre igen. Den forhandler var vidst ikke værd at bruge tid på !!

Nu gik turen op af den smukke Pacific Highway 1. Turen stoppede i Solvang, hvor vi tullede lidt rundt i æt på 30 graders varme.
Lige nu er vi indlogeret ca. 5 km ude fra Solvang byskilt. Aftenen igår gik med total afslapning, efter vores store festmåltid på en lokal Italiensk Restaurant.


Firestation No. 27 i Hollywood































 


 




 

 

USA Gæstebog
Navn **
Email **
Besked **
Gør denne besked privat