8-4-2008

 

Turen startede i det Vestsjællandske ved 5-tiden tirsdag morgen. Michaels Far havde været så flink at tilbyde at køre os til lufthavnen.
Ankom retmæssigt til lufthavnen og fik checket ind ca. 2 timer før afgang. Perfekt.... Lige tids nok til at få en kop kaffe og noget morgenmad.
Flyveturen fra København til Newark (New York) gik fint. 8 timer på sin flade røv, mens man bliver tungere og tungere af al flymaden etc.
Den ene af Stewardesse havde en parfume på som duftede af honningkager. Det var direkte uforskammet !!!
Havde hun været 20 år yngre havde jeg slikket på hende !!

Vi havde 1,5 time til at nå næste fly videre til L.A. - Men på den halvanden time skulle vi gennem "Imigration" samt ha' udleveret vores bagage og checket den ind igen til næste stop. Desværre gik det mere end træg i "imigration". Her stod vi i kø i en times tid, så vi var ved at blive en smule stressede.
Men vi slap igennem. Fuld skrue på videre med kufferterne og ned til gaten....... For at få af vide at flyet var 30 min. forsinket.
Det blev så senere løbende ændret til hele 2 timer !



Ventetid.....

Nå, men denne tur gik også fint (Hvis man ser bort fra de unger på rækken bagved som konstant fik losset til vores sæder...)


Michael venter på sin ødelagte kuffert. Den kunne ikke tåle den hårdhændede behandling. Så vi må ud og finde en ny.

Efter baggageudlevering tog vi bussen til udlejningsfirmaet for at hente vores vogn. Det blev ikke som ventet en Pontiac, men en Chevrolet.

Da det var overstået og vi fik hostet gang i vores GPS, var det bare at styre ud af Los Angeles og lidt op af kysten for at finde et motel.

Vi fandt et fint lille (men dyrt..) motel lige ud til vandet i Malibu, hvor vi fik nogle timers tiltrængt søvn.


GPS'en skal lige fin-tunes til morgendagens strabadser - Dette gøres bedst med et par kolde Budweisere..

Vi ses imorgen !