USA Tour 2007

17/4-07

Bøvs.... Stadig mæt fra gårdsdages overdådige festmåltid. En fornuftig god nats søvn, kun afbrudt af et telefon opkald fra en Hr. Sørensen fra Gyrtinge :o)

Morgenmåltidet blev det lette og hurtige som vi kunne få på motellet. Det var bestående af lidt toastbrød, cornflakes, vafler og andet let mad.
Det kan vi jo ikke overleve på til kl. 18, så vi må nok ind og nappe en burger i løbet af dagen.

Lige uden for Amarillo by som vi overnattede i, ligger den velkendte Cadillac Ranch, hvor ejeren for mange år siden gravede 10 Cadillac's ned i jorden.
Alle interesserede kan frit gå ind på marken og klappe dem. De kan endda skrive deres navn på dem, eller hvad de nu har lyst til.
Så det blev vi simpelthen nødt til. Vi skal jo lige pisse vores territorium af.....


Den lange travetur over marken...


Jørgen ville ha' en fremtid i det næste ungdoms hus !


Jørgen Bergmann Was Here


Yep, og det var Heine også !


Kort efter Amarillo kører man over grænsen til New Mexico, og det skulle selvfølgelig foreviges.

Fra grænsen til Albuquerque var der omkring 250 miles, eller ca. 400 km.
Det meste af vejen forgik i ingenmandsland. INGEN telefondækning i flere timer. På et tidspunkt da der var hul igennem til omverdenen, kom der en besked ind på Heine's telefon .
"Heeyy, Heine. I've picked up Your Buick and are heading home".... WOW ! Der blev ringet til Jim, for at høre hvad der nu skete.
Heine havde et par dage i forvejen fundet en 67 Buick Electra 225 cabriolet i Californien, som var meget interessant.
Den var Jim blevet sendt ud for at se på med en blanko check i hånden. Den var som lovet og Jim betalte for den og læssede den.
Nu begynder det at ligne noget. 2 biler på 6 dage.


 
Vi kørte på skift og var fremme midt på eftermiddagen. Under vejs måtte vi lige forbi en burgerbar og få lidt mad. Det vi havde fået kunne ikke holde til om aftenen.

Nu var det bare at finde et motel, og få slået lejr.
Vi fandt et Days Inn, med både internet, spabad, pool og sauna. Lige noget for os. Og der ser ud til at det ikke kun er bilerne som er billige her i New Mexico.
Et værelse her koster kun $40 pr. overnatning. Vi fik et værelse i stueplan, med handikap opkørsel og det hele, så vi kunne trille Jørgen på plads.

Nu skulle der ringes rundt på alle de biler vi havde fundet dagen før. En del var allerede solgt, men fik da også fat i nogle som stadig var til salg.
Fik lavet en aftale med en ældre dame som har en 1958 Oldsmobile stående. Den skal vi se imorgen.
Talte også med en gut som havde en 1966 Mercury til salg. Den kørte vi afsted for at se på med det samme, da den kun stod 10 minutter fra vores lejr.

Den var ikke interessant efter en nærmere inspektion. Men ejeren gav os en del tip til andre steder i byen. Nice Guy....

Nu var klokken blevet omkring 19.30, og vores maver skreg på mad. På vor vej hjem kom vi forbi en Carl's Jr. - En burgerkæde med SUPER burgere.
Jørgen rev bilen ind til siden, og vi måtte indenfor. Heine bestilte maden til os, og damen ved kassen blev interesseret da hun hørte hans accent.
"Are you from Germany ???"  -  "No I'm from Denmark"
"Heeeyy, I'm part dutch, so we're both from Denmark" sagde hun. Måtte så forklare at Dutch var nu ikke Danmark, men Holland.
Nu brast hele hendes barndoms minder sammen. Hendes Mor havde fortalt hende, at hun var "Dutch", og dermed fra Danmark.
Men det holdt så ikke helt.... Det blev hun sørme ked af at høre.

Hun opsøgte os senere ved bordet, for at spørge om mere. Ser ud til at Heine havde fået en "Fan". Desværre var hun nok ca. 60 år !!!!!!!!