USA Tour 2007

13/4-07

I dag var dagen hvor vi skulle til Nascar race. Desværre så det en smule gråt ud på himlen, da vi åbnede døren fra vores motelværelse.
Nå, men lad os ikke slå ud af det mente Jørgen. Det kunne værre meget værre. Og, jo det kunne det. Og det BLEV det......

Men inden vi kunne komme til racerbanen, var der lige noget som skulle overstås. Morgenmaden....


Dagens madbillede.....

Turen til racerbanen gik smertefrit. Det er noget nemmere at køre når man har en laptop på skødet med et MEGET detaljeret kort over USA.
Ca. 30 minutters kørsel, og så var vi der. God damn, det er stort !! Men der er også plads til 152.000 tilskuere.

Vi fik parkeret slæden og vandrede mod tilskuerpladserne. Men det tog ikke længe før vi blev samlet op af en venlig mand i en golfvogn.
DET er da service !!! :o)

For at komme til tilskuerpladserne skulle vi først forbi en halv million souvenir sælgere. Det er helt vildt hvor meget der sælges af sådan noget.


Legenden Dale Earnhardt vil altid leve videre trods hans alt for tidlige død. Han har stadig mange fans....


Ja, som i ved er alting større i USA. Når vi danskere vil lave en stor grill, så tager vi en 200 liters olietønde og skærer den midt over.
Hvad gør man i USA !!??? - Jo man snitter en tanktrailer op og fylder den med kul......


Så er der serveret....


Her er det nemmest at få nappet et billede af bilerne. Når de er på vej fra pitten og ud på banen....


Når først de er på banen, så går det stærkt, og det er svært at fange dem på kamera.

Desværre fik metrologerne ret i deres dystre forudsigelser. Ved 14-tiden begyndte det at regne temmelig kraftigt og løbet måtte stoppes.
Der blev kørt nogle store lastbiler med meget kraftige turbine blæsere på banen for at tørre den op, men det var håbløst.

Så vi måtte opgive at få set mere, og valgte derfor at køre videre til en stor forretning som solgte alt til jagt og fiskeri.


Det der ses her er vel ca. 15% af forretningen. Der kunne købes ALT til den voksne spejder. Der var nok mange 1000 rifler, pistoler etc.
Helt vildt at se på....


Masser af udstoppede dyr var der også pyntet op med.

Efter at der blev handlet hvad handles skulle, kørte vi videre sydpå mod Arlington, hvor vi skal besøge den store "legeplads" Six Flags over Texas imorgen.
Six Flags Over Texas

Her er nogle af de største og vildeste rutschebaner i USA. Nu må vi så se om vi har boller til at prøve noget af det.....
Mere om det imorgen.

Vel ankommet til Arlington skulle vi finde et Motel for de næste 2 dage. Og helst et med internet forbindelse.
De lykkedes også (Derfor kan du læse dette....)
Men mens vi ledte efter moteller, kom en meget voldsom storm. Det regnede og haglede. Ca. 10 km fra os kom der hagl på størrelse med golfbolde.
Mange huse blev jævnet med jorden, biler og trailere fløj rundt, så det var vildt !!!!!!


Småstore hagl !!!


Lettere stormskadet skilt...


En stor husvogn er blevet smidt rundt !!!

Så lige nu sidder vi bare og hygger på vores Motel på første sal og håber på at vores lejede bil ikke kommer forbi vores vinduer... :o)