USA Tour 2007

11/4-07

Dagen startede ualmindelig tidligt. Kl. 01.30 landede Rico, og vi kørte ned for at hente Jørgen. Så mod lufthavnen for at springe på flyet kl. 05.55.
En god times flyvning til Amsterdam gik smertefrit. Det gjorde de 5 timer i Amsterdam lufthavn dog ikke. Det er lang tid at sidde og hænge der !
Men vi kom ombord på næste flyver. 10.5 time senere stod vi så i L.A. - Men her var turen ikke slut. Vi skulle videre med fly til Las Vegas. Knap 3 timers ventetid IGEN !
Ja, op og flyve knap en time. Vente i lufthavn i ca. 2 timer, og SÅ med flyveren til Dallas. 4. flyver inden for et døgn. Nu var det ikke så sjovt mere.


Lufthavnen i Vegas. Selvfølgelig med masser af spillemaskiner.

Kom frem til biludlejningsfirmaet, og fik efter en del besvær vores bil. Det blev en "upgrade" i forhold til den vi havde bestilt hjemmefra. Så vi er nu fint kørende i en Chevrolet Surburban med plads til 7 personer, som alle kan sidde i sorte lædersæder, og blive drevet frem med træk på alle 4 hjul og en stor buldrende V8 under hjelmen. Den havde gået 3 miles da vi fik den.
Er der noget bedre end lugten af NY bil ?????

Checkede ind på et Motel 6 (Desværre uden internetadgang) kl. 03.30 lokal tid. Kl. 09.30 dansk lokal tid. Ialt ca. 38 timer efter vi stod op i DK. Så det har været en lang rejse.